Alumiinivanteiden suojus

Suojaa alumiinivanteesi jalkakäytävän reunakivien vaurioilta ja säästä rahasi kalliilta vanteiden korjauksilta AlloyGator- vanteiden suojuksilla. MIRA-sertifikoitu ja TUV-hyväksytty, toisin kuin muut itseliimautuvat tuotteet, Alloygator on korkeatasoisesti suunniteltu, ruiskuvalettu ratkaisu ja mailman johtava alumiinivanteiden suojus.

ALLOYGATOR Alumiinivanteiden suojus

Valmistettu Isossa-Britanniassa, AlloyGator vanteiden suojat on suunniteltu suojaamaan alumiinivanteita reunakivi vaurioilta, sekä odottamottomilta tievaurioilta. Saatavilla 14 eri värissä, valmiina huolehtimaan alumiinivanteiden suojauksesta, tai lisäämään tyyliä sekä väriä vanteisiin.

Valmistettu erittäin kovasta ja sekoitetus nylon-komposiitista, UV-stabilisaattoreista ja iskunmuuntajista. AlloyGator tarjoaa monipuolisimmat ja kestävimmät vanteiden suojatuotteet, jotka toimivat vaihtelevissa ilmasto- ja tieolosuhteissa.

AlloyGator on saanut MIRA- ja TUV-sertifikaatti hyväksynnät ja on markkinoiden ainoa alumiinivanteiden suoja, joka on testattu ja läpäissyt tiukat testit, todistaakseen laadun ja turvallisuuden vaihtelevissä nopeuksissa ja tieolosuhteissa.

AlloyGator vanteiden suojat, tarjoavat edullisen vaihtoehdon alumiinivanteiden vaurioiden korjaamiseen, piilottamalla olemassa olevat naarmut, sekä suojaamalla niitä tulevaisuudessa naarmuilta.

WHAT’S IN IN THE BOX?

  • 4kpl AlloyGator alumiinivanteiden suojia
  • 6kpl AlloyGator kohokuvioitua liitospidikeitä
  • Ruostumattomasta teräksestä tehdyt kiinnikkeet
  • 2g AlloyGator super-sidosainetta
  • Soveltuvuusmittarin
  • Asennus- sekä hoito-ohjeet

AlloyGator alumiinivanteiden hinnasto:

4kpl AlloyGator alumiinivanteiden suojaukset 280 €  +rengastyö

Rengastyö riippuu vanteen tuumakoosta

Asennuspisteet: 

Sinimäentie 15, 02180 Espoo, Rengaskirppis

Sarkatie 20, 01720 Vantaa Rengaskirppis

Juvan teollisuuskatu 8,  Juvanmalmi Rengaskirppis

Alloygator Galleria

Alumiinivanteiden suojus
Yhteydenottolomake
Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelin
Viesti