VANTEET

Vanteet

Meiltä löytyy laaja valikoima niin uusia kuin käytettyjä renkaita sekä vanteita. Varastossa yli 13 000 eri tuotetta ja varmasti löytyy jokaiselle autolle sopiva. Kysy tarjousta ottamalla yhteyttä meidän toimipisteisiin. 

Yhteystiedot

Vannetietoa

  • Vanteiden ET eli offset on etäisyys (millimetreinä) pyörän keskiviivan ja kiinnitystason (pyörännavan) välillä. Yksiosaisessa vanteessa ET on vakio ja sitä ei voi muuttaa. Moniosaisessa vanteessa ET:tä voidaan säätää sopimaan useisiin ajoneuvoihin.
  • Vanteiden pulttijako tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, kuinka monella pultilla vanne kiinnitetään auton pyörännapaan, ja millä etäisyydellä pulttien reijät ovat toisistaan. 

  • Vanteiden keskireikä. Vanteen keskireikä tulee olla samankokoinen tai voi olla suurempi kuin on määritelty (tarvis erikseen soviterenkaita). Keskireikä ei saa olla pienempi.

  • Vanteiden tuumakoko tarkoittaa vanteen leveyttä tuumina (1 tuuma = 25.4 mm).

  • Auton vannekoon voi selvittää esimerkiksi tarkistamalla nykyisten vanteiden merkinnät. Netissä on myös sivustoja jotka antavat vanteiden koon auton mallin mukaan. Esimerkiksi https://www.wheel-size.com sivulta selviää oikea vannekoko. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla.